22.2 C
Chișinău

Marijuana, vândută într-o gheretă de la piața din Ungheni. Polițiștii au efectuat 16 percheziții

Doi bărbați de 30 ani, originari din municipiul Ungheni, au fost reținuți de forțele de ordine după o captură de peste 1.5 kg de marijuana, pusă în vânzare într-o gheretă din piața localității.

„În cadrul urmăririi penale, urmare a efectuării a 16 percheziții, au fost ridicate drogurile păstrate în borcane, pachete, zeci de pliculețe, un aparat confecționat artizanal destinat pentru consum de droguri, circa 150 pliculețe autosigilante în care urmau să fie ambalate drogurile, un cântar electric pentru porționarea drogurilor, precum și peste 13.000 lei care ar proveni din vânzarea de droguri. În baza acestor și altor probe, bărbații au fost reținuți cu sprijinul angajaților poliției municipale pentru 72 de ore, printre ei fiind și liderul grupului infracțional”, se arată în comunicatul emis de Poliția Națională.

Procurorii PCCOCS au depus demersuri pentru aplicarea arestului preventiv de 30 de zile. Investigațiile continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE