12.2 C
Chișinău

Două automobile, făcute praf pe o stradă din capitală: Una dintre șoferițe și un minor, transportați la spital

Un accident grav a avut loc astăzi pe strada Uzinelor din capitală. Potrivit oamenilor legii impactul a avut loc între 2 automobile. În urma coliziunii una din șoferițe și pasagerul minor al acesteia au fost transportați la spital, transmite Unimedia.INFO.

„Pe data de 30 mai 2024 la ora 15:45 în dispeceratul Departamentului de Poliție a municipiului Chișinău, a parvenit informația 112 pe faptul că pe strada Uzinelor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului imediat sa deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere din cadrul Departamentului de Poliție al municipiului Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, la fața locului polițiștii au stabilit ca în accident sunt implicate 2 automobile, un Infiniti și un Ford, ambele unități de transport erau conduse de șoferițe.

În rezultatul impactului au avut de pătimit șoferița și pasagerul minor din automobilul Infiniti, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Toate circumstanțele comiterii accidentului rutier urmează a fi stabilite”, a declarat ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE