22.2 C
Chișinău

Actrița rusă Anastasia Zavorotniuk s-a stins din viață

Despre moarte actriței s-a aflat recent. Timp de mai mulți ani, aceasta a dus o luptă grea cu cancerul cerebral. Vestea tragică a fost publicată pe contul personal al Anastasiei Zavorotniuk.

Actrița în vârstă de 53 de ani a decedat în noaptea de 29 spre 30 mai. Deocamdată nu se cunosc detalii despre moartea ei. De asemenea, nu se știe când aceasta va fi condusă pe ultimul său drum, transmite Știri.md.

„Dragi prieteni! Este foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastia noastră a murit în această noapte, după o luptă grea cu o boală gravă. Mulțumim tuturor celor care i-au dorit binele, care s-au rugat pentru sănătatea ei și au crezut în ea. Nastia a simțit și apreciat întotdeauna sprijinul vostru. Vă vom informa despre locul și ora în care o să vă puteți lua rămas bun de la ea în această seară”, a menționat autorul publicației.

Știri.md amintește că, la 13 septembrie, Zavorotniuk a fost internată în secția de reanimare.

Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile.

Anterior, un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotniuk să fie operată pe creier, iar un pretins site de noutăți din România a informat printr-o știre falsă că artista ar fi murit într-un spital din Polonia.

Prietenul Anastasiei Zavorotniuk, jurnalistul Serghei Majorov, a declarat în cadrul unei emisiuni de la un post TV din Rusia că actrița a suferit a doua operație.

La data de 23 septembrie, în presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE