6.2 C
Chișinău

Acces limitat în incinta Aeroportului Internațional Chișinău pentru încă 30 de zile. Cum motivează decizia autoritățile | VIDEO

Încă 30 de zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Informații în acest sens au fost oferite de către Poliția de Frontieră pe pagina de Facebook a instituției. Potrivit responsabililor, aceste măsuri sunt necesare pentru a „asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor călătorilor”.

Asta deși, ministrul Apărării a declarat în cadrul unui interviu oferit Agenției Moldpres că ”în prezent, nu există un risc militar iminent la adresa securității republicii noastre, datorită curajului și eroismului forțelor armate și cetățenilor ucraineni care-și protejează independența, suveranitatea și integritatea teritorială”.

Amintim că, începând cu prima zi a lunii mai, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor. Inițial, măsura a fost impusă până pe 16 mai, după care a fost extinsă cu încă 14 zile.

Călătorii sunt îndemnați să sosească cu cel puțin trei ore înainte de zbor, pentru a evita aglomerația la intrarea în aeroport. Această modificare i-a indignat pe cei care vin să-și petreacă redele și s-au arătat revoltați că aceștia trebuie să stea prin soare, prin ploaie la intrarea în aerogară și că nu este pus la dispoziția oamenilor nici măcar wc.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE