5.2 C
Chișinău

Vasile Bolea: Maia Sandu nu are niciun plan de dezvoltare a țării și reprezintă o amenințare pentru Moldova

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al partidului ”Renaștere”, a declarat recent că președintele Maia Sandu reprezintă o amenințare pentru dezvoltarea țării. Într-un interviu acordat jurnalistului Gabriel Călin, Bolea a criticat dur capacitățile de administrare ale președintelui Sandu și a pus sub semnul întrebării existența unui plan strategic pentru viitorul Republicii Moldova, transmite Unimedia.INFO.

„Eu cred că da, Maia Sandu este o amenințare. Ea este un administrator slab. Are ea un plan strategic pentru dezvoltarea țării? Deocamdată, doar vorbește despre lupta împotriva corupției. Această așa-zisă ‘luptă’ a fost pierdută demult”, a declarat Bolea.

El a continuat să critice lipsa unui program concret prezentat de Sandu în timpul campaniei electorale din 2020.

„În timpul campaniei electorale din 2020, Sandu nici măcar nu a prezentat un program serios de dezvoltare a societății și economiei moldovenești. Ea doar a promis să demonteze gardul din jurul clădirii administrației prezidențiale. Și nici măcar această promisiune nu a fost îndeplinită. Iată la ce nivel de planificare suntem”, a adăugat liderul partidului ”Renaștere”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE