21.6 C
Chișinău

A vrut să fumeze la geam și a căzut în gol: Un tânăr, internat în stare gravă după ce s-a prăbușit de la etajul 6 al unui bloc de la Poșta Veche

Un tânăr de 21 de ani a căzut în gol de la etajul 6 al unui bloc de locuit din capitală. Potrivit oamenilor legii, tânărul a urcat pe geam pentru a fuma, a alunecat și a căzut în gol. El a fost transportat în stare gravă la spital, transmite Unimedia.INFO.

„Pe data de 22 mai 2024, la Inspectoratul de Poliție Rîșcani al municipiului Chișinău, a parvenit un apel 112, precum că pe strada Putnei din sectorul Poșta Veche, un bărbat a căzut de la înălțime și a fost preluat de un echipaj medical.

La fața locului polițiștii au fost întâmpinați de concubina acestuia care a comunicat că în timp ce tânărul de 21 de ani era la domiciliul acestuia a dorit să fumeze și din motiv că camera nu dispune de balcon acesta a urcat pe geam.

Într-un moment dat tânărul a alunecat de pe geam însă a reușit sa se apuce cu mâinile de o țeavă. Tânăra a încercat să-l ajute, dar acesta până la urmă a alunecat și a căzut în gol.

La moment tânărul este internat în stare gravă, iar pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE