29.2 C
Chișinău

O moldoveancă, acuzată în Italia că ar fi furat cardul femeii de care îngrijea și a cheltuit circa 3 mii euro de pe el

O moldoveancă, stabilită în Italia este acuzată de furt. Astfel potrivit oamenilor legii, femeia ar fi sustras cardul bancar din casa bătrânei de care avea grijă, ulterior a efectuat retrageri de numerar, o tranzacție în străinătate și plăți în diverse magazine din oraș în sumă de aproximativ 2800 de euro, scrie rotalianul.com.

Poliția a fost sesizată de către fiica bătrânei, după ce aceasta a verificat tranzacțiile conturilor bancare ale mamei sale prin intermediul unei aplicații de pe telefon.

Astfel, oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazinele implicate în tranzacții. Anchetatorii au reușit astfel să identifice femeia care, chiar în ziua incidentului, oferise servicii de asistență familiei victimei, pe post de badantă.

Investigațiile au dus ulterior la blocarea unui transfer bancar de aproximativ 1000 de euro, iar în urma perchezițiilor, au fost confiscate documente legate de operațiunile financiare nelegale realizate cu cardul bancar furat și suma de aproximativ 1.000 de euro în numerar, provenită din retragerile ilegale.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE