18.2 C
Chișinău

S-a furat un câine de rasă: Stăpânii, gata să ofere 1000 de euro recompensă pentru a-l întoarce acasă

Un câine de rasă, pe nume Marvi, campion la mai multe concursuri naționale și internaționale, a fost furat pe data de 20 mai, de pe strada Nicolae Bălcescu din Ialoveni. Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, câinele fost târât cu forța de către un bărbat și un băiat. Poliția a deschis un dosar penal. Familia cere ajutorul cetățenilor și e gata să ofere recompensă pentru ajutor, transmite Unimedia.INFO.

„Vă rog ajutați-mă să-mi găsesc câinele Marvi. Oferim recompensă 1000 de euro. ️ Nu e doar un câine, este ca și copilul meu, sufletul și inima mea. Rogăm pe toată lumea să-l găsim.

Câinele a dispărut pe data de 20 mai, la ora 22:20, de pe strada Nicolae Bălcescu din Ialoveni. Este un labrador negru de 2,5 ani, pe nume Marvi.

Din imaginile de pe camere se vede cum un bărbat și un băiat s-au  apropiat de câine, l-au legat și l-au târât cu forța într-o direcție necunoscută”, a scris familia care îl caută pe Marvi, pe rețelele de socializare.

Având în vedere locul și timpul la care a fost furat câinele, se presupune că cei care l-au târât ar locui în regiunea indicată.

Stăpânii lui Marvi roagă oamenii de bună credință să atragă atenția dacă nu a apărut, în vecinătate, un câine negru, mare, pe care nu l-au mai văzut până acum.

Cine deține vreo informație care ar ajuta la găsirea lui Marvi sunt rugați să apeleze la numărul  068 898 800, Maria.

Proprietarii sunt gata sa ofere și o recompensa de 1 000  de euro pentru returnarea câinelui.

Poliția a fost sesizată și a fost deschis un dosar penal.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE