29.2 C
Chișinău

Prins la frontiera moldo-română cu un certificat de înmatriculare al automobilului fals. Un moldovean, documentat de autoritățile române

Un tânăr de 29 de ani este documentat de autoritățile române după ce la frontiera moldo-română a prezentat un certificat de înmatriculare al automobilului fals. Cazul a fost înregistrat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, transmite Deschide.MD.

Potrivit autorităților române, pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui automobil înmatriculat în Țările de Jos s-a prezentat un bărbat din R. Moldova. Acesta a prezentat un certificat de înmatriculare a automobilului care a trezit polițiștilor români suspiciuni cu privire la autenticitatea lui. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că documentul este fals.

La audieri, bărbatul a declarat că a preluat automobilul dintr-un parc auto la solicitarea unei societăți din Republica Moldova care a achiziționat anterior mijlocul de transport, necunoscând faptul că certificatul de înmatriculare este fals.

Cercetările pe caz continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE