26.2 C
Chișinău

Interviu EXCLUSIV de la renumitul festival Cannes cu Nina Svet, moldoveanca care a plecat în SUA și a cucerit Los Angeles-ul. În 2023, frumoasa tânără a cucerit titul de Miss Univers European | VIDEO

Realizatorul emisiunii ”Герои нашего времени” de la Canal 5, Ecaterina Arnaut, a ajuns la renumitul festival Cannes. Ea a discutat cu moldoveanca Nina Svet care a plecat în SUA și a cucerit Los Angeles-ul. Anul trecut i-a reușit să câștige titlul de Miss Univers European.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Canal 5, frumoasa tânără a vorbit despre acest festival, despre Moldova, despre realizări și noi ambiții.

NINA SVET, Miss Universe European 2023: „Am câștigat concursul de frumusețe în anul 2023 și respectiv am mers la festival în calitate de Miss Univers European 2023. Este o onoare pentru mine să duc acest titlu și să fiu prezentă aici, la Cannes. Era unul dintre visurile unei fetițe care locuia într-un oraș micuț, Chișinău, și să învingi așa concurs, cu așa nivel și apoi să fii pe covorul roșu la Cannes este…Desigur, dorințele se îndeplinesc”.

Moldoveanca ne-a împărtășit emoțiile pe care le-a avut când a pășit pentru prima dată pe covorul roșu de la Cannes.

Totodată, ea ne-a povestit despre filmul care l-a vizionat împreună cu toate vedele.

NINA SVET, Miss Universe European 2023: „În primul rând, a fost pentru prima dată când am vizionat un film într-un teatru din Cannes. Pentru prima data merg la film nu cu popcorn, dar pe un covoraș roșu, într-o vestimentație frumoasă și de designer. Mergi, te așezi și toate vedetele stau în spatele tău, asta se simte, se simte prezența lor. Filmul a fost despre anii 80-90, despre viața în HongKong, a fost prezentată o istorie foarte interesantă, bine filmată. Au fost filmate tot felul de lupte în stil kung fu, taekwondo, nu știu exact cu ce se ocupă acești băieți, dar a fost foarte frumos. M-a impresionat foarte mult. A fost și un caz amuzat. La ieșire, a fost cât pe ce să cad, dar l-am apucat de mână pe un băiat care de fapt era un actor, kiar în cele din urmă am făcut și o poză cu el”.

Pentru acest eveniment tânăra și-a pregătit mai multe ținute, realizate de un designer renumit.

NINA SVET, Miss Universe European 2023: „Designerul m-a pregătit în totalitate pentru acest festival, anume pentru gala de zi de pe covorul roșu. Mi-a dat să port ținutele pe covor, dar mai colaborez și cu unele showroom-uri din Cannes”.

Nina Svet visează să joace în filme, așa că a mers la o școală specializată și depune în continuare eforturi pentru a-și îmbunătăți abilitățile actoricești.

NINA SVET, Miss Universe European 2023: „Am mers la școala de actorie recent. Am făcut-o pentru a ieși din zona de confort, pentru că școala de actorie înseamnă și muncă psihologică asupra propriei persoane, dar mi-a plăcut. Emoțional este foarte greu și eu înțeleg că de ce actorii primesc atât de mult, emoțional este greu, trebuie să ai un psihic foarte bun. Am mers la școală, am absolvit și mai departe vreau să merg la cursuri să îmi ridic nivelul de calificare. Posibil, o să am un viitor în acest domeniu”.

Cu toate că moldoveanca a atins faima, ea recunoaște că cel mai mult dorește să se întoarcă cât mai repede acasă, să își vadă familia, să guste din bucatele noastre tradiționale care nu pot fi înlocuite cu nici un alt deliciu, spune ea.

NINA SVET, Miss Universe European 2023: „Sincer, foarte tare îmi este dor mai ales după plăcintele noastre și bucătăria noastră. În Los Angeles nu este bucătărie moldovenească, dacă cineva mă aude, îl rog să deschidă. Vreau mâncare de casă, vreau să ascult și susurul râurilor noastre. Mă gândesc să revin acasă, poate că o să se întâmple chiar vara asta, după Cannes, pe o săptămână cu mare drag vin”.

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes se desfășoară în perioada 14-25 mai, pe Croisette, faleza care se întinde de-a lungul celor mai luxoase hoteluri din Cannes.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE