17.7 C
Chișinău

Doliu la SPPS. Instituția a anunțat despre decesul unui angajat de 32 ani. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor

Un bărbat de 32 de ani, angajat al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), a decedat. Un anunț în acest sens a fost făcut de instituția în care activa. SPPS a transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, Denis Curjos, căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Denis Curjos a fost un ofițer de protecție onest și devotat, îndeplinindu-și cu onoare misiunile încredințate. Pe lângă abilitățile sale profesionale, Denis a fost un om cu un suflet generos și un prieten de nădejde pentru toți cei care au avut privilegiul să îl cunoască. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul emis de SPPS.

Ulterior s-a constatat că angajatul SPPS și-ar fi pus capăt zilelor. Precizarea a fost făcută pentru Realitatea.md de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Bărbatul a fost găsit fără suflare luni, 20 mai, într-o pădure din sectorul Rîșcani al Capitalei.

„La data de 20 mai, un coleg de-al nostru dintr-o instituție de forță, cu vârsta de 32 de ani, și-a pus capăt zilelor”, a declarat Diana Fetco.

În prezent, oamenii legii la moment stabilesc toate circumstanțele în cadrul unei cauze penale.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE