26.2 C
Chișinău

„Colegii îl descriu ca fiind o persoană onestă, devotat, un om cu un suflet generos”. Noi detalii despre cazul angajatului de la SPPS, care și-ar fi pus capăt zilelor | VIDEO

Un căpitan de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat și-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul de 32 de ani ar fi recurs la acest gest luni, într-o pădure din sectorul Rîșcani al capitalei, dar cazul a fost anunțat abia peste două zile. Despre faptul că victima ar fi recurs la gestul fatal a anunțat șefa Serviciului Comunicare de la IGP, Diana Fetco.

„Colegii lui de la Serviciul de Protecție și Pază de Stat îl descriu pe ofițer ca fiind o persoană onestă, devotat, un om cu un suflet generos și un prieten de nădejde pentru toți cei care au avut privilegiul să îl cunoască”.

Am telefonat la serviciul de presă al SPPS pentru a afla dacă ofițerii sunt consultați periodic de un psiholog sau cel puțin, înainte de a fi angajați beneficiază de acest serviciu, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Ofițerul nu asigura paza demnitarilor, funcția acestuia nefiind menționată.

În prezent, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului în cadrul unei anchete penale.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE