23.9 C
Chișinău

„Vă mulțumim pentru sacrificii și performanțele înregistrate”. Sportivii din Orhei, omagiați și premiați de Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice | VIDEO

Sportivii, unii dintre cei mai buni ambasadori ai țării, au fost onorați la Orhei, în cadrul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice. Acțiunile din cadrul evenimentului s-au desfășurat pe stadionul din oraș, spre care toți participanții la sărbătoare au mers într-un marș festiv. S-au încolonat sute de atleți de toate vârstele și pasionați de sport din tot raionul.

Startul programului festiv a fost dat prin intonarea imnului de stat și onorarea drapelului Republicii Moldova.

Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, și președintele raionului Orhei, Vasile Adașan, au mulțumit sportivilor pentru sacrificii și performanțele înregistrate, și i-au încurajat să-și urmeze visele insistent și cu hotărâre.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Le mulțumim antrenorilor pentru efortul de a susține sportivii noștri din Orhei. Vă dorim succes și mult curaj”.

Oficialii au înmânat diplome de excelență veteranilor sportivi și antrenorilor locali pentru performanțele remarcabile obținute în cadrul competițiile naționale și internaționale.

„Rezultate avem la toate genurile. La moment, este finala campionatului la sala de box care avem în Orhei. Opt echipe sunt antrenate în campionatul republicii la fotbal-băieți. Trei echipe sunt antrenate în campionatul republicii la fotbal-fete. Avem la moment campionatul republicii caiac-canoe, antrenorul este delegat cu 10 sportivi”.

„- Practic sportul național lupta voievod. Practic de circa 10 ani și mă mândresc cu ceea ce practic.
– Ce locuri ai reușit să obții?
– Sunt campion mondial, republican și internațional la K-1.

La final, echipele sportive din municipiul și raionul Orhei au făcut o demonstrație de volei, baschet, sambo și fotbal, încântând publicul cu meciuri interesante și captivante.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE