26.2 C
Chișinău

Nu a anunțat la timp dispariția copilei: Mama Mădălinei, fetiţa moldoveancă dispărută la sfârşitul anului 2022 în SUA, a pledat vinovată în faţa instanţei | VIDEO

Diana Cojocari, mama Mădălinei, fetiţa moldoveancă dispărută la sfârşitul anului 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni în faţa instanţei, pentru că nu a anunțat la timp dispariția copilei. Despre asta a anunțat portalul de știri FoxNews.

Astfel, după ce în 17 august 2023, mama fetei și soțul acesteia s-au declarat nevinovați, instanța a schimbat pledoaria, iar femeia poate fi deportată înapoi în țara ei de origine.

Acum, poliția din SUA examinează toate versiunile înaintate de cei audiați și care au tangență cu familia Mădălinei și speră că fata totuși va fi găsită, mai anunță presa.

Amintim că Mădălina a fost văzută ultima dată coborând dintr-un autobuz școlar în orașul ei natal Cornelius pe 21 noiembrie 2022. Atunci, ea avea 12 ani. Mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia.

Mătuşa Mădălinei a povestit că mama copilei ar fi căutat-o singură timp de trei săptămâni şi că nu a anunţat forțele de ordine de frica soţului ei.

Într-un interviu realizat în august acordat publicației locale de știri, bunica Mădălinei a spus prin intermediul unui traducător că „nepoata ei este în viață, dar a fost răpită”. Poliția locală anunță că în perioada dispariției, mama fetei a plecat într-o localitate aflată la circa 2 ore de orașul în care trăiesc. La moment, aceștia caută martori care ar fi văzut-o în zonă. Totodată, în curtea casei în care locuia Mădălina au fost depistate rămășițe de foc, supuse cercetărilor. Jurnaliștii din SUA au realizat mai multe fotografii în care apare avocatul tatălui vitreg al fetiței și doi bărbați care ar fi detectivi particulari.

Vecinii familiei au declarat că au văzut flăcări și fum în curte la sfârșitul lunii noiembrie, cu circa două săptămâni înainte de raportarea dispariției copilei. Focul ar fi ars mai multe zile la rând.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE