24.4 C
Chișinău

Un elev din capitală ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Precizările Poliției

Un minor de 17 ani a fost transportat la spital, după ce acum câteva zile ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cazul a avut loc într-un liceu din capitală, scrie Deschide.MD.

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia State, oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 16 mai, despre faptul că în incinta instituției de învățământ a fost depistat un minor rănit. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției și ambulanța.

Ajunși, aceștia au depistat elevul cu mai multe zgârieturi la mână. Astfel, minorul a fost transportat împreună cu mama la spital pentru îngrijiri medicale.

La moment acesta se află în afara oricărui pericol. Mama băiatului a scris o cerere prin care a anunțat că nu are pretenții față de nimeni.

Cauza este investigată în vederea elucidării tuturor circumstanțelor. Totodată, Poliția a sesizat organele de resort, precum Direcția pentru protecția copiilor.

Anterior, în spațiul public s-a vehiculat informația, precum că băiatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, după ce nu a fost admis la sesiune.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE