23.9 C
Chișinău

„Să-și ceară iertare cei care te-au adus nemilos în această situație”. Mesajele pline de durere ale colegilor directoarei gimnaziului din satul Drochia, găsită moartă în incinta instituției | VIDEO

Directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, raionul Drochia, a fost găsită sâmbătă fără suflare chiar în instituția de învățământ pe care o conducea. Informația a fost confirmată pentru Canal 5 de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Svetlana Talpă.

SVETLANA TALPĂ, ofițer de presă IP Drochia: „În seara de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia, despre faptul că în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a instituției date”.

Comunicatoarea a mai declarat că pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Trupul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a motivului decesului, iar pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs.

Între timp, cu un mesaj de adio au venit reprezentanții Gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia, pe pagina de Facebook a instituției.

„Cu toții am cunoscut-o veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămas indiferentă la cererea sau nevoia acestuia. Ți-ai cerut de la toți iertare, dar asta trebuie s-o facă cei care te-au adus nemilos în această situație. Suntem neputincioși”. De ce oare un manager nu este protejat juridic și psihologic, doar nu poți sa fii pe placul tuturor. Era un Om bun, muncitor …păcat”, au mai scris oamenii în mesajele de adio.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE