23.9 C
Chișinău

Operațiunea „Motociclistul” la Orhei: Un bărbat, sancționat după ce i-a permis fiului de doar 8 ani să urce la ghidonul unui ATV

Un bărbat de 45 de ani a fost sancționat după ce a fost prins în stare de ebrietate în timp ce conducea o motocicletă în municipiul Orhei. Șoferul a fost depistat în cadrul operațiunii „Motociclistul”, care se desfășoară pe teritoriul R. Moldova în perioada pe 8 aprilie-31 octombrie. Potrivit IP Orhei, motociclistul a primit o amendă de 17 500 de lei, scrie Deschide.MD.

De asemenea, în cadrul operațiunii a fost identificat și un minor de 8 ani care se afla la ghidonul unui ATV. Astfel, tatăl băiatului s-a ales cu două amenzi. Prima a fost pentru predarea mijlocului de transport unei persoane fără permis de conducere, iar a doua amendă a fost pentru neîndeplinirea regulilor de înmatriculare a vehiculului.

În același timp au fost depistați patru motocicliști care circulau fără plăcuțe de înmatriculare, iar trei dintre aceștia nu dețineau permis de conducere. La fel, doi conducători de ATV-uri care nu aveau vehiculele înregistrate conform legislației.

Toate mijloacele de transport au fost ridicate și duse la parcarea specială.

Amintim că Poliția R. Moldova informează că a depistat 213 de persoane fără permis de conducere aflați la ghidonul motocicletei în cadrul Operațiunii „Motociclistul”. Alți 58 de motocicliști au fost prinși beți la ghidon, 28 dintre ei se aflau în stare avansată de ebrietate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE