23.9 C
Chișinău

Nina Costiuc era la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana. Care este starea primarului și ce declară despre cele întâmplate | VIDEO

Accident rutier cu implicarea primarului din satul Budești, municipiul Chișinău. Mașina de serviciu, la volanul căruia se afla Nina Costiuc, s-a tamponat cu alt automobil, în sectorul Ciocana din capitală. Primarul se întorcea acasă după ce participase la organizarea unor evenimente care au avut loc în acest weekend în Budești. Costiuc a spus că nu poate explica cum s-a produs impactul și a subliniat că nu a depășit limita de viteză și că de obicei conduce cu grijă.

NINA COSTIUC, primarul satului Budești: „M-am stăruit să omit tamponarea și am luat brusc volanul în stânga, dar în pofida la asta totuna am atins roata de alt automobil și în rezultat mașina s-a răsturnat. Nimeni nu a avut de suferit, eu sunt în serviciu și mulțumesc Domnului pentru șansa că am trecut și prin această situație neplăcută”.

Edilul a primit câteva leziuni ușoare și nu a necesitat spitalizare, iar poliția stabilește toate circumstanțele producerii accidentului.

Chiar a doua zi, Nina Costiuc a participat activ la evenimentele dedicate „Zilei Familiei”, dar și la deschiderea sezonului sportiv de vară în Budești. Nina Costiuc ocupă funcția de primar al municipiului Budești din 1995.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE