24.4 C
Chișinău

Nicolae Botgros, revoltat după ce a stat două ore în vamă. Poliția de Frontieră: Timpul de așteptare nu a depășit 20 de minute | VIDEO

Maestrul și dirijorul Nicolae Botgros susține că împreună cu membrii Orchestrei Naționale „Lăutarii” a fost nevoit să stea în vamă peste două ore după un concert la București. Într-o postare pe Facebook, acesta s-a arătat revoltat de situație.

Am ajuns unde-am ajuns. Orchestră Națională “Lăutarii“ lăudată de toți cetățenii, de toți diplomații, demnitarii de la noi, cat și din partea cealaltă de Prut, recent venind de la un mare concert de la București, succes de nu mai încape în noi și stăm la vama de două ore și ceva fără să ne întrebe cineva, măcar un cuvânt… Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni… și asta nu e prima oară”, a scris maestrul.

El a menționat că de fiecare dată a fost nevoit să roage vameși sau polițiști de frontieră să-l ajute pentru a traversa granița mai ușor.

Contactată de Canal 5, Raisa Novițchi, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră a precizat că, pe partea moldovenească a frontierei cu România, timpul de așteptare în cazul maestrului și a Orchestrei „Lăutarii” „nu a depășit 20 de minute”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE