24.4 C
Chișinău

Mașina inversată la Ciocana: La volanul automobilului se afla primarul din Budești

Primarul comunei Budești, municipiul Chișinău, Nina Costiuc, este șoferița care a ajuns la spital după a fost implicată vineri, 17 mai curent, într-un accident rutier în sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc pe strada Milescu Spătaru. Imagini video în acest sens au fost publicate pe rețelele de socializare, scrie Realitatea.MD. 

„La fața locului, polițiștii secției documentare accidente rutiere din cadrul DP au stabilit că în accident sunt implicate două automobile: un Chevrolet condus de o șoferiță de 67 de ani și un Volkswagen, condus de un șofer de 41 de ani. În urma impactului, autoturismul Chevrolet s-a inversat, iar șoferița a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

Redacția realitatea.md a contactat-o telefonic pe Nina Costiuc, însă edilul nu a răspuns la apeluri. Jurnaliștii redacției au vorbit cu secretara Consiliului local, Elena Zagornîi.

„Da, doamna primar a fost implicată într-un accident rutier, însă acum este la muncă. Nu a fost un accident grav și nici nu a fost internată”, a precizat Zagornîi pentru realitatea.md.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE