22.2 C
Chișinău

Bucate eurasiatice gratuite, multă distracție și tombole cu premii: Blocul „Victorie” organizează Festivalul Prieteniei între Popoare la Orhei, Bălți, Comrat și Taraclia | VIDEO

Se anunță o zi cu distracție mare în patru localități din țară. Blocul politic „Victorie” organizează sâmbătă, „Festivalul Prieteniei între Popoare”, care se va desfășura în orașele Orhei, Bălți, Comrat și Taraclia.

În cadrul festivalului vor fi promovate bucătăriile tradiționale ale țărilor membre ale Uniunii Economice Eurasiatice, cum ar fi clătite rusești și beloruse, frigărui armenesc, pilaf kârgâz și dulciuri kazahe. Deliciile vor fi pregătite în timpul evenimentului și oferite gratuit tuturor doritorilor.

De asemenea, organizatorii au pregătit tombole și concursuri distractive, iar participanții vor avea posibilitatea să se distreze și, în același timp, să câștige diverse premii, inclusiv o bicicletă electrică.

Și pentru cei mici, reprezentanții blocului “Victorie” promit o zi plină de distracție și bucurie. Copiii vor putea sări pe trambuline și face picturi pe față și piniata. Și pentru cei mici, reprezentanții blocului “Victorie” promit o zi plină de distracție și bucurie, astfel copiii vor putea sări pe trambuline și face picturi pe față și pinata.

Festivalul va începe la ora 16:00, la Orhei, evenimentul va avea loc în grădina publică, iar în Bălți, Taracia și Comrat – în scuarurile centrale. Blocul politic „Victorie” promite un concert de amploare susținut de artiști din Rusia, Belarus, Armenia, Kârgâzstan și Kazahstan.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE