20.2 C
Chișinău

Au bătut cu sticla în cap un bărbat, apoi au urinat pe el: Trei suspecți din Hîncești, luați pe sus de mascați

Trei bărbați din raionul Hîncești au fost reținuți de mascații Fulger, pentru comiterea unui huliganism agravat. Potrivit informațiilor, bănuiții în timp ce se aflau la o terasă au bătut un bărbat până la leșin. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, oamenii legii au ridicat 2 arme, scrie Unimedia.INFO.

„În cadrul investigațiilor, a fost stabilit, că mai mulți bărbați, aflându-se la terasa unui local din raionul Hâncești, și acționând coordonat, au aplicat lovituri cu obiecte din sticlă în capul unei victime, continuând agresiunea cu lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei.

La scurt timp, s-au întors la acea terasă, dorind să dovedească superioritatea asupra victimei și desconsiderarea față de locul public în care se aflau. În timp ce victima se afla inconștientă pe masă, unul dintre făptuitori s-a apropiat și s-a urinat demonstrativ peste aceasta.

Procurorii vor înainta demersuri de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile în privința persoanelor reținute.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, de la domiciliul unui făptuitor au fost ridicate două arme”, se arată în comunicatul emis de Procuratura Generală a Republicii Moldova.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE