16.2 C
Chișinău

Accesul în Aeroportul din Chișinău: restricțiile, prelungite cu încă 14 zile

Încă 14 zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut pe 15 mai de reprezentanții Poliției de Frontieră. Menționăm, începând cu 1 mai 2024, accesul în Aeroport este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie, personalului și membrilor de echipaje ale aeronavelor, scrie Newsmaker.MD.

Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova a anunțat că „în urma deciziilor luate de Grupul de Management al Riscurilor, măsurile de restricționare a accesului în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău sunt prelungite cu încă 14 zile”.

„Aceste măsuri sunt implementate în scopul asigurării unui confort optim și a siguranței tuturor călătorilor”, a comunicat instituția de la frontieră.

Amintim, din 1 mai 2024 accesul în terminalul aeroportuar este permis doar pasagerilor care prezintă biletul și documentul de călătorie, personalului în baza permisului de acces, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor. Regula a fost anunțată pe 29 aprilie și potrivit autorităților „este impusă în vederea securizării securității aeronautice”. Astfel, oamenii care vin să întâmpine pasagerii sau să îi petreacă trebuie să îi aștepte afară.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE