22.2 C
Chișinău

Badantă moldoveancă în Italia, abuzată de fiul bătrânei. I-a spus că salariul include și raporturi intime cu el

Un bărbat italian de 67 de ani din localitatea Solesino, provincia italiană Padova, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a abuzat sexual ani de zile badanta mamei sale. Potrivit Rotalianul, care citează presa italiană, victima este o femeie din R.Moldova, iar faptele incriminate datează din anul 2012, scrie Deschide.MD.

Moldoveanca avea 27 de ani la momentul respectiv și ajunsese în Italia cu promisiunea unui loc de muncă pe post de badantă la domiciliul bărbatului, pentru a avea grijă de mama bolnavă a acestuia. La scurt timp după ce a început să lucreze, individul i-a propus tinerei îngrijitoare să întrețină relații intime cu el, susținând că salariul pe care aceasta îl primea, de 1 mie de euro, includea și astfel de servicii.

Refuzul femeii nu a fost respectat, în ciuda eforturilor sale de a-i explica bărbatului, care era adesea beat, că era căsătorită și avea și o fiică. Femeia moldoveancă a fost astfel forțată să suporte mai multe episoade de abuzuri, inclusiv pipăit și tentative din partea bărbatului de a întreține un raport intim cu ea.

Din fericire, badanta moldoveancă a reușit să scape de el. Victima a decis să denunțe abuzurile la autorități și, în urma unei anchete detaliate, bărbatul de 67 de ani a fost judecat și condamnat la închisoare, sentința devenind definitivă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE