23.9 C
Chișinău

A încercat să traverseze frontiera cu un permis de conducere ucrainean falsificat. Un tânăr din R.Moldova riscă dosar penal

Un moldovean de 26 de ani riscă dosar penal, după ce a încercat să ajungă în R.Moldova cu permis de conducere ucrainean falsificat. Cazul a fost înregistrat zilele trecute la punctul de trecere a frontierei Lipcani, scrie Deschide.MD.

Potrivit IGPF, pentru efectuarea formalităților de control s-a prezentat un tânăr din Briceni, fiind la volanul unui autoturism înmatriculat în R.Moldova. În procesul de control al actelor de însoțire pentru mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au depistat că permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile din Ucraina, nu corespundea unui act autentic, fiind identificați indici de falsificare.

Drept urmare, tânărul a fost înlăturat de la volan, iar permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE