23.9 C
Chișinău

Zilele Europei la Chișinău sistează circulația în centrul capitalei: Cum se va circula în zilele de 8, 9 și 10 mai | VIDEO

Zilele Europei la Chișinău închid centrul capitalei pentru toate unitățile de transport, inclusiv cel public. Traficul a fost suspendat din dimineața zilei de 8 mai și va rămâne așa până în data de 10 mai, ora 7.

Potrivit Primăriei Chișinău, circulația a fost sistată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni și str. Alexandr Pușkin. Troleibuzele care traversau acest sector au fost redirecționate pe străzile adiacente.

În plus, în data de 9 mai, mai informează Primăria, între orele: 08:00 și 18:00, va fi limitat accesul persoanelor în anumite locuri publice din Chișinău și sistată temporar circulația transportului pe traseele de deplasare a coloanei oficiale, în legătură cu vizita în Republica Moldova a Comisarului European pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn.

Solicitarea a fost făcută de Serviciul de Protecție și Pază de Stat.

Autoritățile locale au adresat scuze cetățenilor pentru incomoditățile create și au îndemnat automobiliștii să ocolească zona Pieții Marii Adunări Naționale în perioada menționată, pentru a evita formarea ambuteiajelor.

Menționăm că festivitățile consacrate Zilei Europei la Chișinău sunt organizate de către Cancelaria de Stat și Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE