22.2 C
Chișinău

„Nimeni nu e uitat, nimic nu se uită”. Blocul politic „Victorie” invită toată lumea să se alăture manifestațiilor în cinstea Zilei Victoriei și organizează transport gratuit

În data de 9 Mai R. Moldova se va uni într-o comemorare solemnă a Zilei Victoriei. În Chișinău și în întreaga țară, manifestările vor aduce omagiu eroilor care au luptat împotriva fascismului pentru un viitor pașnic.

Într-un anunț de presă, Blocul Politic „Victorie” declară că se alătură Comitetului de coordonare „Victoria” în organizarea unui marș la Chișinău, ce va pleca la ora 10:00 de la locațiile indicate pe hartă, pentru a transporta participanții la Complexul Memorial „Eternitate”. Transportul este asigurat absolut gratuit pentru toți cei interesați.

În același timp, în Orhei, Taraclia, Bălți și Comrat, membrii blocului politic „Victorie” organizează marșuri și depuneri de coroane de flori. Programul va include concerte de cântece patriotice, acțiunea „Bucătăria ostășească” și focuri de artificii festive.

Este o zi de reflectare și recunoștință, iar participarea dumneavoastră este esențială.

„Îndemnăm toți locuitorii să se alăture manifestărilor pentru a onora memoria celor care au luptat pentru pace și libertate”, se arată în comunicat.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE