23.9 C
Chișinău

Italia: O fetiță de 7 ani, abuzată sexual de un unchi din R.Moldova. Procurorii cer ani grei de închisoare

Un moldovean de 42 de ani este învinuit de procurorii din Italia de abuzul sexual al propriei nepoate. Astfel, acuzatorii italieni solicită pentru individ 9 ani de închisoare, în timp ce apărarea susține că nu există dovezi cu privire la ilegalitățile comise de inculpat, transmite Deschide.MD. 

Potrivit Il Gazzettino, totul s-a produs acum 12 ani în orașul italian Treviso. Moldoveanul avea la acel moment 31 de ani și activa în calitate de curier, livrând colete din R.Moldova în Italia. Într-o seară, soția inculpatului a sunat rudele și i-a rugat să-i permită soțului, aflat la acel moment la o distanță de 30 km, în orașul Mestre, să rămână la ei pe noapte.

Fără a sta pe gânduri, familia l-a primit pe inculpat acasă și i-a pus la dispoziție patul fiului, în aceeași cameră cu fata de 7 ani.

În acea noapte bărbatul s-ar fi apropiat de nepoata, după care a sărutat-o și a atins-o în zone intime. Dimineața, fata a povestit totul mamei sale, care l-a luat la întrebări pe cumnat – cel din urmă negând totul.

Peste câteva luni, mama fetei a mărturisit despre acest caz unui pediatru. Medicul nu a depistat semne evidente de leziuni și a îndemnat familia să depună plângere la Poliție.

Victima, care are acum 19 ani, a declarat în fața magistraților că nu-și amintește nimic despre acel caz, de parcă ar fi fost șters complet din memorie. Părinții acesteia au recunoscut în cadrul audierilor că au făcut tot posibilul ca fata să uite de acel episod groaznic.

Sentința ar urma să fie pronunțată pe 4 iunie.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE