23.9 C
Chișinău

O minoră de 17 ani s-a rătăcit în pădure în timp ce culegea ciuperci cu fratele ei mai mic: Unde a fost găsită copila | VIDEO

Poliția nu a mai așteptat ca în cazul Anei Maria Guja, să treacă câteva zile de la dispariție, și a anunțat căutări masive ale unei copile de 17 ani imediat ce mama a anunțat forțele de ordine că nu are niciun semn de la fiica ei. S-a întâmplat aseară în raionul Cimișlia. 

Femeia a comunicat poliției că fata a plecat de acasă în jurul orei 15:00, în pădure să culeagă ciuperci, împreună cu fratele de 11 ani. Băiatul revenise, dar sora mai mare era de negăsit. 60 de polițiști au pornit în căutarea fetei pe care au găsit-o în pădure, aproape de ora două noaptea, la 1 km de casă.

Ea a spus că s-a rătăcit și nu mai putea găsi drumul de întoarcere. Oamenii legii atenționează repetat părinții despre supravegherea strictă a copiilor și însoțirea acestora în locurile periculoase. Amintim că în cazul Anei Marian Guja, căutările masive s-au desfășurat în 20 aprilie, la opt zile de la dispariția tinerei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE