8.2 C
Chișinău

A pregătit două recipiente cu otravă și a căutat un killer. Noi detalii despre femeia din Cahul care a comandat asasinatul soțului | VIDEO

O femeie de peste 50 de ani din Cahul a plătit unui killer 20 de mii de euro ca fostul său soț să fie ucis. Potrivit procurorilor PCCOCS, bărbatul urma să fie otrăvit cu substanță toxică dintr-un recipient primit de la aceasta. Ea a început să caute în aprilie pe cineva care să-i execute planul și a găsit, numai că a dat peste un ofițer sub acoperire. Oamenii legii nu au dezvăluit motivul pentru care comanditara a recurs la acest gest.

Potrivit Poliţiei, femeia a început căutările asasinului în această lună şi oferea 20.000 de euro pentru executarea omorului. Doar că oamenii legii, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au infiltrat în operațiune un agent sub acoperire.

– Dacă am să văd marfa concret, că nu mai este, plătesc 10 imediat.
– Explic încă odată: la o întrebare concretă îmi trebuie un răspuns concret. Ce fel de confirmare trebuie?
– Că nu mai este viu.

Femeia cerea ca fostul soț să fie otrăvit, iar în acest scop a transmis aşa zisului asasin un recipient cu substanță toxică. Potrivit comanditarei, cu astfel de otravă a fost omorât ţarul rus Petru I. Totodată femeia i-a dezvăluit pretinsului ucigaş ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime de asasinare a fostului soț.

– El în zilele de luni merge la Chişinău.
– Îmi trebuie traseul, de unde porneşte, ulterior îmi va fi mai uşor să-l urmăresc pe traseu. El cu microbuzul se deplasează?
– Da. E unul mare. Mercedes, de culoare cafenie închisă”.

Ulterior, oamenii legii au înscenat asasinarea, astfel încât femeia să fie reținută în flagrant la transmiterea banilor pretinsului executor.

„La pământ. Mâinile. Direcţia combaterii criminalităţii organizate”.

Comanditara a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție din Chișinău. În cadrul perchezițiilor de la Cahul au fost ridicate înscrisuri de ciornă, bani folosiți la pregătirea omorului, precum și telefoane mobile care conțin probe ale comiterii infracțiunii. Investigațiile continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE