26.2 C
Chișinău

Video din curtea unui spital din sudul țării. O mașină a poliției, luată pe sus de câțiva tineri

Imaginile cu o mașină a Poliției, care a fost luată pe sus de câțiva tineri, după ce a blocat accesul unei ambulanțe, au făcut astăzi furori pe rețelele de socializare, scrie Realitatea.MD.

Internauții scriau că imaginile au fost surprinse în Chișinău, însă Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției(IGP), a declarat pentru Realitatea.md totul s-a întâmpla în curtea unui spital din Cantemir, iar mașina aparținea Inspectoratului de Poliție Ceadîr – Lunga.

„Este echipajul care aparține Inspectoratului de Poliție Ceadîr – Lunga. Au fost la o chemare cu violență în familie și au luat victima (femeie) la expertiză. Întrucât în Ceadîr – Lunga nu este acest serviciu specializat, victima a fost transportată la Cantemir.

Însă odată ce au ajuns, femeii i s-a făcut rău și polițiștii au condus-o de urgență în instituția medicală, blocând astfel accesul”, a precizat Diana Fetco.

Pentru că a blocat accesul, polițistul care era la volanul automobilului de serviciu a fost sancționat.

Totodată, i-a fost întocmit un proces verbal și a fost demarată și o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE