9.4 C
Chișinău

Un tânăr, spitalizat după ce a căzut de la etajul 4. Ce spun prietenii care erau cu el în apartament

Un bărbat de 28 de ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, pe 10 martie. Unul dintre prietenii victimei a dezvăluit, pentru UNIMEDIA, că victima se certase cu iubita câteva zile mai devreme și avea o stare emoțională precară.

Incidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 martie. „La data de 10.03.2024, aproximativ ora 01:30, Poliția a fost sesizată precum că pe strada A. Donici, un tânăr ar fi căzut de la etaj. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Polițiștii au stabilit că tânărul de 28 de ani a căzut de la etajul 4 al apartamentului.

Totodată, s-a stabilit că tânărul venise în ospeție la niște cunoscuți, unde au consumat băuturi alcoolice”, a relatat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Victima a fost preluată de un echipaj medical si transportată la spital, pentru ingrijiri medicale.

„În timpul discuțiilor cu prietenii bărbatului, aceștia nu au putut spune cum s-a întâmplat că tânărul a cauzut”, a mai adăugat Natalia Stati.

Tânărul căzut de la etaj este liniștit și destul de echilibrat, activează în cadrul unei bănci, relatează prietenul acestuia, care a dorit să-și păstreze anonimatul. Acesta se despărțise, recent, de iubita sa, și era foarte trist, iar în seara incidentului avea un comportament straniu, nu-și găsea locul, a mai adăugat amicul.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE