13.6 C
Chișinău

O femeie din Dubăsari susține că ar fi fost muşcată de lup. A rămas fără jumătate de deget | VIDEO

O femeie din regiunea transnistreană susține că ar fi fost atacată şi muşcată de lup. Victima chiar a rămas fără jumătate de deget. Vecinele ei au apelat întâi la medicul din localitate, care i-a acordat primul ajutor.

VALENTINA CIUMAC, şeful centrului medical din Coicovo, Dubăsari: Animalul, nu ştiu ce era, conform ei, „mare și negru”, a atacat-o. I-a mâncat jumătate din degetul arătător de la mâna stângă. La cea dreaptă e afectat degetul mic. La fel sânul stâng şi fesa dreaptă, adică răni multiple pe suprafeţe extinse. Va urma tratamentul antirabic”.

Cazul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în Coicovo, Dubăsari, conform TSV. Victima de 54 de ani a fost internată în spitalul raional. Doctorii, însă, nu au confirmat deocamdată versiunea cu lupul și susțin că putea fi și un câine mare. Pădurarul local spune că nu poate stabili ce fel de animal a fost, cât timp solul este uscat și nu rămân urme. Oamenii din sat, însă, se tem de noi atacuri și cer de la autorităţi capturarea fiarei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE