21.6 C
Chișinău

Tragedie la înălțime: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rîșcani

Un bărbat de 38 de ani a decedat, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rîșcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie, iar polițiștii urmează să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

„La data de 5 martie, în adresa Inspectoratului de Poliție Rîșcani al DP municipiul Chișinău a parvenit apelul 112, precum că un bărbat a căzut de la înălțime pe strada Calea Orheiului.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 38 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 10 al blocului în care locuia.

La examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Din discuțiile cu fratele, acesta a comunicat că în ultima perioadă victima prezenta un comportament suspect urmând să meargă la un medic.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a motivului care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest”, a comunicat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE