21.6 C
Chișinău

Primarul din Boldurești, învinuit de tamponarea mortală a unui băiat, rămâne în arest: Curtea de Apel a respins recursul avocaților | VIDEO

Primarul din Boldurești, învinuit de tamponarea mortală a unui băiat, rămâne în arest. Despre asta anunţă PCCOCS. 

Potrivit comunicatului, Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocaților suspectului, Nicanor Ciochină, care în trecut a deținut funcția de comisar al Poliției din Nisporeni.

Amintim că, în 23 februarie, edilul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Avocatul lui a declarat atunci că deocamdată nu există probe care ar demonstra vinovăţia clientului său. Procurorii susțineau însă ca sunt suficiente dovezi și că suspectul trebuie să stea după gratii, deoarece ar putea să fugă.

Accidentul în care a fost ucis un copil de 14 ani a avut loc în 19 februarie. Şoferul a fugit de la fața locului.

Două zile mai târziu a fost încătușat edilul de Boldurești Nicanor Ciochină care s-ar fi aflat la volanul mașinii de serviciu.

Potrivit poliției, până la reținere, bănuitul a încercat să ascundă urmele tamponării, fiind ajutat de un stomatolog, reținut şi el, dar şi de fratele său, care este șeful adjunct al Procuraturii Nisporeni. CSP anunța atunci că s-a autosesizat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE