4.2 C
Chișinău

O echipă de medici de pe ambulanță, atacată cu toporul de un individ, la Orhei: Felcerul s-a ales cu mai multe răni | VIDEO

Caz ieșit din comun în timpul misiunii de serviciu. Un felcer de pe ambulanță s-a ales cu răni pe față după ce ar fi fost agresat de un om pe care a venit să-l ajute. Potrivit IP Orhei, pacientul a fugit de la fața locului, însă a fost depistat ulterior de echipajul 112.

Potrivit într-un comunicat de la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, incidentul s-a produs în seara zilei de 29 februarie. Echipa de asistență medicală urgentă a fost solicitată pentru a examina un bărbat de 28 de ani și a ajuns la adresa indicată în 5 minute.

În timp ce șoferul parca autoambulanța, individul a manifestat un comportament agresiv, lovind de câteva ori cu un topor ușa din dreapta și parbrizul. În urma incidentului, cel mai mult a avut de suferit felcerul, care s-a ales cu plăgi superficiale în regiunea feței. (CART

Cazul a fost confirmat și de Elena Băetrău, ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție din Orhei. Aceasta nu ne-a oferit însă date despre agresor, dar nici despre starea de sănătate a felcerului.

ELENA BĂETRĂU, ofițerul de presă IP Orhei: „Poliția a fost alertata de un locuitor din mun. Orhei cu privire la comportamentul agresiv al feciorului sau. Preliminar s-a stabilit că un echipaj de salvare a fost trimis la fața locului, iar persoana agresivă a lovit mașina ambulanței cu un obiect dur, deteriorând parbrizul și geamul din partea dreaptă a pasagerului. Făptuitorul a fugit de la locul faptei, însa a fost depistat ulterior de echipajul. 112”.

Acum urmează să fie stabilite circumstanțele incidentului, dar și măsurile care vor fi luate față de agresor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE