17.7 C
Chișinău

O scrisoare falsă, privind procedura de cipizare electronică este distribuită pensionarilor. Atenționările Agenției de Guvernare Electronică | VIDEO

Atenție, pensionari. Agenția de Guvernare Electronică a intrat în posesia unei scrisori false distribuite unor cetățeni vârstnici din țară prin care sunt invitați să participe la procedura de cipizare electronică pentru a facilita accesul la serviciile guvernamentale, cum ar fi plata facturilor sau primirea pensiilor.

În scrisoare se precizează că lansarea proiectului a fost finanțată de Statele Unite, iar procesul se desfășoară prin satelit.

Agenția subliniază că nu a emis astfel de corespondență, iar conținutul acesteia este o manipulare a opiniei publice referitor la activitatea instituției. Autoritățile competente au fost deja sesizate despre acest fapt.

Un comunicat de presă al Agenției de Guvernare Electronică afirmă că informațiile din scrisorirle spective nu corespund realității și, prin urmare, să le neglijeze, ca să excludă prejudicierea intereselor și drepturilor lor legale și să se adreseze la poliției.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE