31.6 C
Chișinău

La New Delhi a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a 71 ediții a concursului de frumusețe Miss World: R. Moldova este reprezentată de frumoasa brunetă, Diana Spotarenco | VIDEO

Miercuri, a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a 71 ediții a concursului de frumusețe Miss World. Evenimentul, la care țara noastră este reprezentată de frumoasa brunetă, Diana Spotarenco, s-a desfășurat în New Delhi, India. 

În vârstă de 21 de ani, Diana Spotarenco s-a născut pe 23 august 2002, în Comrat. Ea studiază la Facultatea de Psihologie din Chișinău. În timpul liber face voluntariat și sport.

Concursul de frumusețe Miss World este considerat unul dintre cele mai prestigioase din lume. Marea finală a acestuia și anunțarea câștigătoarei vor avea loc în 9 martie. La competiție vor participa cele mai frumoase fete din 120 de state care au câștigat concursuri naționale de frumusețe în țările lor. Doar 20 dintre ele vor ajunge în finală.

Competiția Miss World se desfășoară din 1951. Scopul este de a stabili principiile toleranței și carității în lume prin demonstrarea frumuseții și grației feminine.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE