1.2 C
Chișinău

(P) „Foarte bine și frumos, chiar minunat”. Zece mii de oameni au vizitat Grădina Publică din Orhei, din ziua inaugurării. Ce surprize mai pregătesc autoritățile locale | VIDEO

Zece mii de oameni au vizitat Grădina Publică din Orhei, din ziua inaugurării acesteia. O spun reprezentanții administrației locale, care mai anunță că pe lângă punctele de atracție, care îi ademenesc pe vizitatori, la vară va fi pornit și havuzul multicolor. Între timp, musafirii parcului se declară încântați de cele văzute până acum.

„- Este foarte bine și frumos, chiar minunat.

-Dar pentru copii cum e?

-În general super. Și teren de joacă este, totul este. În general de poveste”.

„Îmi plac și schimbările care s-au făcut în Orhei. Pentru lume e destul de bine. Frumos”.

Impresionată de parc s-a arătat și o vizitatoare proaspăt venită din Ucraina.

„Este foarte-foarte frumos. Este extrem de bine că s-au gândit la copii și au amenajat pentru copii și în general pentru oameni un asemenea parc. Eu sunt încântată. Îmi place foarte mult”.

Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, le-a mulțumit orheienilor pentru că apreciază ceea ce se renovează.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Lucrările aici au fost executate în termen de 4 luni. S-a lucrat și noaptea astfel ca să reușim în timp ca să aducem confort orheienilor. Lucrările care sunt executate aici sunt în premieră pentru Republica Moldova, cu siguranță nu vom mai găsi în țară astfel de minunății și instalații. Mai este și un havuz destul de modern și multicolor care va răcori oamenii în zilele toride de vară”.

Pe teritoriul Grădinii Publice există terenuri de joacă, un spațiu pentru activități sportive, piste pentru bicicliști și o parcare de peste o mie de metri pătrați. Parcul este iluminat de 90 de lămpi moderne și decorat cu 15 arcade decorative, la fel, cu iluminare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE