18.3 C
Chișinău

Fermier: Recomandăm celor de la guvernare să coboare din fotolii, să meargă prin sate unde beau băieții câte o bere că precis iau bătaie

Fermierul Sergiu Stefanco le-a recomandat celor de la guvernare „să schimbe atitudinea” și să „mai coboare din fotolii”. „Să meargă prin sate și să se mai ducă pe acolo pe unde beau băieții câte o bere și ar putea să ia și bătaie”, a declarat agricultorul la Puterea a Patra, scrie Unimedia.INFO.

„Ceea ce avem acum este depășit de situație și nu este bine. Recomandăm celor care sunt la guvernare să schimbe atitudinea pentru că nu doar fermierii sunt supărați.

Să mai coboare din fotolii, să meargă prin sate și să se mai ducă pe acolo pe unde beau băieții câte o bere și ar putea să ia și bătaie”, a spus fermierul Sergiu Stefanco.

Protestul fermierilor la vama Leușeni a fost pus pe pauză pentru câteva zile. Aceștia au anunțat că au deblocat punctul de trecere, însă intenționează să reia acțiunea de protest marți dimineața, 20 februarie. Tot prentru ziua de marți, la ora 10:00, este preconizată și o nouă ședință a reprezentanților agricultorilor cu premierul Dorin Recean și ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE