18.3 C
Chișinău

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorii din statele UE acreditați la Chișinău. Subiectele discutate | VIDEO

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere la MAE cu ambasadorii din statele UE acreditați la Chișinău. Potrivit comunicatului, au fost discutate prioritățile în materie de politică externă și au fost abordate subiecte de actualitate din plan regional și internațional. 

”Dialogul cu privire la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană va rămâne o prioritate majoră a diplomației moldovenești”, se arată în mesaj.

Ministrul a relatat despre procesul de partajare a competențelor între Ministerul de Externe și Biroul pentru Integrare Europeană și le-a spus diplomaților pe ce va pune accent în exercitarea mandatului său, menționând că parteneriatele bilaterale tradiționale vor constitui un reper în cooperarea externă, complementate de consolidarea dialogului cu state din zone geografice de interes, dar unde Republica Moldova nu are o prezență suficient de pronunțată.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE