18.3 C
Chișinău

Reparații la Ministerul Sănătății: Instituția preconizează să cheltuie circa șase milioane de lei | VIDEO

Ministerul Sănătății a deschis o licitație pentru a identifica o companie care se va ocupa de lucrările de reparație a sediului instituției, situat în sectorul centru al capitalei. Potrivit planului de cheltuieli, valoarea lucrărilor a fost estimată la aproximativ șase milioane de lei.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Corina Gamurari, a declarat pentru Canal 5 că necesitatea acestor lucrări reiese din faptul că timp de două decenii, sediul Ministerului Sănătății nu a fost reparat, „de 21 de ani, totul este ieșit din uz, multe spații nu sunt corespunzătoare, sunt cu mucegai, inclusiv fără condiții adecvate pentru angajați. Ea a mai spus că și țevile nu au fost schimbate de la darea în exploatare a clădirii, în anii `50 ai secolului trecut. În multe birouri planșeele și tavanele sunt avariate și prezintă pericol pentru securitatea vieții personalului”, a adăugat Gamurari.

Lucrările de reparație a încăperilor în incinta Ministerului Sănătății vor include instalarea semnalizării de incendiu, a rețelei de tensiunea joasă și alte instalări electrice, reparația apeductului și sistemului de canalizare, precum și renovarea rețelei de încălzire.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE