31.2 C
Chișinău

„Nu ne încadram în termeni”. Directorul adjunct al ASP, despre modificările în procedura de contestare a rezultatelor la examenele auto | VIDEO

Persoanele care sunt nemulțumite de rezultatul examenului auto la proba practică, de astăzi, îl va putea contesta în format online, accesând site-ul Agenției Servicii Publice. Despre aceasta, instituția anunță într-un comunicat de presă. Solicitanții au la dispoziție o perioada de 30 de zile pentru a-și exprima dezacordul cu rezultatele probelor. Până acum aceasta era de 3 zile.

IURIE CRISTEA, director adjunct ASP: „Asta din cauza că cel care depune contestarea ar trebui să descarce imaginea video, să vadă dacă se merită să depună contestarea, ori acest proces de descărcare, de vizualizare, de consultație, poate cineva cu un profesionist durează și atunci noi nu ne încadram în trei zile”.

Totodată, în partea de jos a fiecărui borderou de susținere a examenului va fi plasat un QR code, prin intermediul căruia, cetățenii vor putea depune cererea de contestare.

Totodată, ASP a anunțat că a deschis două noi locații de preluare a candidaților pentru proba practică în mun. Chișinău și că a cumpărat cu 16 milioane de lei 12 automobile Șkoda Scala; 6 motociclete Yamaha și Honda; 2 microbuze Fiat Ducato și 2 microbuze Fiat Ducato cu remorci. Noile autovehicule urmează a fi repartizate la secțiile de examinare auto din regiuni.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE