28.2 C
Chișinău

Tom Cruise, imaginile care au stârnit controverse. Actorul din „Top Gun” a fost acuzat din nou că este de nerecunoscut din cauza procedurilor estetice

Tom Cruise, actorul în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat în repetate rânduri că a apelat la fillere și alte proceduri estetice pentru a-și păstra tinerețea, iar acum a stârnit din nou controverse, scrie filmnow.ro. 

Prezent la gala caritabilă organizată de Air Ambulance din Londra, unde s-a fotografiat alături de prințul William, Tom Cruise a fost din nou în centrul atenției și a reușit să stârnească numeroase comentarii cu privire la aspectul lui fizic.

În cadrul imaginilor surprinse la eveniment, actorul din „Top Gun” poate fi văzut îmbrăcat într-un costum elegant, pe care l-a asortat cu o cămașă albă și papion. Acesta s-a fotografiat alături de prințul William și a zâmbit în permanență.

Ce a atras atenția multora este faptul este aspectul său fizic, care s-a schimbat dramatic în ultimii 40 de ani, de când actorul este în lumina reflectoarelor. Concret, acum starul de la Hollywood își poartă părul mai lung, însă ridurile sale nu mai sunt atât de accentuate, cel mai probabil datorită unor fillere la care a apelat.

Tom Cruise avea doar 24 de ani când a fost ales să joace în primul film „Top Gun”. Ulterior acesta a jucat în „The Colour Of Money”, în 1986 și în „All The Right Moves”, în 1983.

În acea perioadă actorul a cunoscut celebritatea și a ajuns să fie recunoscut pe stradă, ceea ce a fost complet surprinzător pentru el: „Sunt foarte discret, cumva în lumea mea. Dintr-o dată am ajuns să fiu privit când mergeam pe stradă, mă gândeam că mi se întâmplă ceva. Am avut nevoie de timp să mă obișnuiesc”, spunea el pentru revista Interview.

Tom Cruise a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți și bine plătiți actori de la Hollywood. În plus, se mândrea și cu un fizic impresionant.

În 1999, cu câteva luni înainte de a pune capăt mariajului cu Nicole Kidman, el a fost nominalizat la SAG Awards, la categoria „cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea din filmul „Magnolia”. În același an, el a fost ales să joace în „Misiune Imposibilă”, franciză care s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul anilor.

În urmă cu aproape trei ani, Tom Cruise a creat un val de reacții pe internet după ce a apărut în public cu fața complet schimbată, de parcă ar fi luat mai multe kilograme în plus peste noapte. Imediat, un grup de doctori esteticieni au explicat ce s-a întâmplat cu chipul lui, dezvăluind intervențiile estetice la care cred că a apelat starul din „Mission Impossible”.

Imaginile cu actorul au început să circule pe internet după ce acesta a participat la un meci de baseball cu fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 26 de ani. În urma fotografiilor, internetul a intrat într-o frenezie totală, întrebându-se ce s-a întâmplat cu chipul actorului, care a devenit vizibil mai umflat, mai ales în zona obrajilor.

Din acest motiv, dr. Nyla Raja, un doctor estetician din Londra, a explicat pentru Femail ce s-a întâmplat cu adevărat cu fața lui Tom Cruise, relatează Daily Mail.

Conform acesteia, actorul ar fi exagerat cu intervențiile estetice, mai exact fillerele, substanțe menite să îmbunătățească aspectul ridurilor și să uniformizeze aspectul total al fetei.

„S-ar părea că Tom a făcut exces de injecții antirid și fillere, ceea ce a avut efect negativ asupra aspectului său”, a spus Dr. Nayla, potrivit Daily Mail.

Dr. Ross Perry și Dr. Esho, alți doi doctori esteticieni, consideră că aspectul schimbat al lui Tom Cruise este cauzat de o combinație între creșterea în greutate și intervențiile estetice.

„Tom arată semnificativ diferit în cele mai recente poze și aș sugera că este o combinație de creștere în greutate și fillere dermice”

Totodată, aceștia explică faptul că, odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și devine căzută, iar în cazul lui Tom, zona obrajilor este întinsă și pufoasă în același timp, fapt cauzat de excesul de fillere injectate în acea zonă.

De asemenea, aceștia au sesizat lipsa liniilor de expresie din jurul gurii, ce sunt normale atunci când o persoană zâmbește, precum și fruntea netedă, detalii ce indică că Tom Cruise a apelat la botox.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE