31.2 C
Chișinău

Un microbuz de rută, plin cu pasageri, s-a izbit de un copac, lângă Horești: Patru persoane, spitalizate

Patru persoane au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit de un copac. Accidentul s-a produs în această dimineață, 8 februarie, lângă localitatea Horești, scrie Unimedia.INFO. 

„Astăzi, ora 8:10, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Horești.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 68 ani, în timp ce conducea un microbuz de rută de marca „Mercedes”, preliminar nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, a pierdut controlul asupra volanului, derapând de pe traseu, s-a tamponat într-un obstacol (copac).

Urmare a impactului, pasagerii de 18, 41,53 și respectiv 67 ani au fost transportați la IMU din municipiul Chișinău, cu diverse traumatisme pentru acordarea ajutorului medical specializat.

Șoferul fiind testat cu aparatul Drager sa constatat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru UNIMEDIA, șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE