31.2 C
Chișinău

Focuri de armă la Soroca: Ce spun medicii despre starea omului de afaceri | VIDEO

Focuri de armă, ziua în amiaza mare, la Soroca. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împușcat dintr-un automobil. Responsabili din cadrul Spitalului raional a menționat pentru postul nostru de televiziune că, starea pacientului este evaluată ca fiind una satisfăcătoare.

NINA SPOIALĂ, vicedirectorul Spitalului raional din Soroca: „Pacientul a fost adus în jurul 13.20 la secția unități primiri urgente de către echipa AMU cu plagă prin armă de foc, cu fractură de disc a gambei stângi, cu hemoragie din plagă. A fost preluat în sala de operații, a fost făcută examinarea plăgii, prelucrată. Pentru moment, pacientul se află în secția de traumatologie sub evidența medicilor de specialitate în stare relativ satisfăcătoare”.

De asemenea, vicedirectorul spitalului a mai spus că, nu a fost necesară o intervenție chirurgicală, după ce s-a constatat că nu era nici un glonț în picior.

Poliția a declarat pentru Canal 5 că apelul a fost recepționat la ora 12 și 40 de minute, iar la fața locului a fost găsit bărbatul întins la sol. Victima de 39 de ani, originar din municipiul Soroca le-ar fi spus oamenilor legii că îl cunoaște pe agresorul care, după ce a efectuat împușcătura a fugit de la locul faptei.

Suspectul, de 33 de ani, a fost reținut, iar arma a fost ridicată. În urma verificărilor, s-a stabilit că bănuitul nu este posesor legal de armă. Totodată, oamenii legii au constatat că pistolul nu ar aparține bănuitului, ci a fost sustrasă de către individ încă în ianuarie 2013, pe acest fapt fiind inițiată o cauză penală de către Inspectoratul de poliție Buiucani.

Pe marginea atacului armat de astăzi, a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE