29.2 C
Chișinău

Pacientul fugar de la Spitalul Clinic de Psihiatrie, reținut după ore de căutari: Bărbatul a fost găsit într-un sat din raionul Criuleni | VIDEO

Un pacient al Spitalului de Psihiatrie din Codru, în vârstă de 35 de ani, care a evadat noaptea trecută din Spitalul de Urgență, a fost reținut astăzi, după ore de căutări. Informația a fost confirmată pentru Canal 5 de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit ei, bărbatul a fost reținut într-un sat din raionul Criuleni. El a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din sectorul Buiucani al Capitalei, iar ulterior a fost transferat înapoi la spital.

Înainte ca acesta să fie prins de poliție, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, ne-a spus că, pacientul a fost adus cu suspecție la patologie chirurgicală și raportat de medicii psihiatri ca pacient neagresiv. Pe parcursul zilei cât a fost internat, bărbatul nu a avut manifestări evidente de agresivitate, iar imediat ce a părăsit secția a fost declanșată procedura internă de anchetă și informată poliția de sector.

Responsabili de la Spitalul din Codru ne-au spus că nu ne pot oferi informații la acest subiect.

Potrivit agenției PulsMedia, bărbatul ar fi ajuns la Psihiatrie după ce acum 2 ani și-ar fi ucis în bătaie tatăl.

Amintim că acum cinci zile, un individ de 33 de ani, internat la psihiatrie după ce și-a ucis tatăl, a fost eliberat de către medici i-ar în aceeași zi și-a decapitat mama.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE