29.2 C
Chișinău

Individul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, va sta 30 de zile în arest preventiv. Suspectul nu-și recunoaște vina și spune că a fost reținut după ce fiul l-ar fi denunțat la Poliție | VIDEO

Bărbatul de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, va sta 30 de zile în arest preventiv în Penitenciarul numărul 13 din Chișinău. Decizia a fost pronunțată astăzi, de Judecătoria Hîncești.

Procurorul de caz a declarat jurnaliștilor că acesta este singurul bănuit în acest caz.

Suspectul nu-și recunoaște vina și spune că a fost reținut după ce fiul l-ar fi denunțat la Poliție. Acesta a mai explicat că micuța este fiica nurorii sale.

Potrivit informațiilor apărute în presă, totul s-a întâmplat în data de 31 ianuarie, în timp ce mama fetiței s-ar fi dus la magazin, lăsând copila în grija socrului. Când a revenit acasă, l-ar fi prins în bucătărie în timp ce-și închidea fermoarul la pantaloni, iar fiica sa era dezbrăcată. Femeia s-a adresat la Poliție după două zile.

Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a menționat că familia în cauză nu se afla la evidența asistentului social.

Tot la sfârșitul lunii ianuarie, un alt caz grav a ajuns în vizorul presei. O fată de doar 11 ani a devenit mamă. Poliția a pornit o cauză penală pentru viol și a reținut un suspect. Acesta este concubinul mamei minorei, femeia fiind plecată la muncă în Italia. Învinuitul a primit mandat pentru 30 de zile în izolator. Potrivit avocatului său, acuzatul nu-și recunoaște vina.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE