36.2 C
Chișinău

Un moldovean, cercetat de polițiștii români de frontieră pentru permis de conducere neconform

Polițiștii români de frontieră de la PTF au deschis investigații în privința unui bărbat din R. Moldova, care se afla la volanul unui automobil, deși permisul de conducere deținut nu-i dădea dreptul de a conduce autovehicule în România, scrie Deschide.MD.

Pe 2 februarie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Lexus, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din statul Illinois – SUA și un permis de conducere internațional de tip neconform.

Polițiștii români de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit că bărbatul nu este posesor de permis de conducere internațional pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE