37.7 C
Chișinău

Droguri de peste 100.000 lei și 120.000 lei proveniți din vânzarea lor: o femeie și doi bărbați – reținuți

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu procurorii PCCOCS anunță reținerea mai multor persoane, de la care au fost ridicate droguri de peste 100.000 lei și bani rezultați din vânzarea lor de 120.000 lei.

Persoanele aflate-n vizorul oamenilor legii sunt din Chișinău și au vârste cuprinse între 35 și 45 de ani – doi bărbați și o femeie, cu rol de organizator. Urmare a documentării acestora, cu sprijinul angajaților „Fulger” au avut loc 10 percheziții la domiciliile și în automobilele bănuiților, de unde au fost ridicate drogurile de tip metadonă cristalizată și marijuana, precum și dispozitive de consumare a lor, suma de bani menționată, dar și cartușe deținute ilegal.

Ulterior reținerii acestora, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus plasarea femeii și a unuia din bărbați în arest preventiv pentru 30 de zile și a celui de-al treilea bărbat – pentru 20 de zile. Investigarea acestora continuă, timp în care cei trei beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE